Ansatte og engasjerte

Anne Louise Skoland

Daglig leder

Anne Louise har en mastergrad i verdibasert ledelse fra VID. Hun har lang erfaring fra ulike lederstillinger i ideell sektor, sist som leder for Frelsesarmeens fengselsarbeid og som sosialsjef i IOGT i Norge. Hun er utdannet sykepleier, med bl.a. videreutdanning i diakoni. 

Turid Skorpe Lannem

Rådgiver og administrasjonsleder

Turid har hovedfag i kristendom, religion og livssyn fra NTNU i Trondheim. Hun har solid erfaring fra forskning på overgrepsfeltet og på menighets- og kirkeliv. Turid har bl.a. vært stipendiat ved MF vitenskapelig høgskole, jobbet i menighet og som rådgiver i Oslo bispedømme. På Ressurssenteret er hun særlig involvert i fagformidling, håndteringsspørsmål og ulike prosjekter i tillegg til å være administrasjonsleder.

Anne Marie Østhus

Rådgiver

Anne Marie er utdannet barnevernspedagog og har en mastergrad i familieterapi og en mastergrad i relasjonsbehandling. Hun har en modul i Bodynamic og har bred kunnskap om hvordan livets erfaringer påvirker kropp og psyke. Anne Marie jobber med tilbud til brukere og Messe for verdighet.

Dina Willemse

Rådgiver

Dina er utdannet teolog fra MF med mastergrad i religionspsykologi. På Ressurssenteret jobber hun med trosopplæringsprosjekter, kommunikasjon, kurs og konferanser.

Hilde Barsnes

Rådgiver og prest (engasjement)

Hilde er prest og traumeterapeut. Hun har blant annet jobbet som barne- og ungdomsprest i Bergen og Oslo, vært studentprest ved UIO, sykehusprest ved Radiumhospitalet, og kommet tilbake til Norge etter til sammen ti år som sjømannsprest i New York og Berlin. Når hun ikke jobber hos oss, driver hun sin egen virksomhet Spiro.

David Nese

Kontormedarbeider

David er utdannet statsviter med en bachelor i internasjonale studier med fordypning i statsvitenskap fra UiO, hvor han nå tar en master i statsvitenskap. David har erfaring fra ulike serviceyrker og er ansatt i 20 % som kontormedarbeider på Ressurssenteret.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, ring oss på telefon 23 22 79 30 eller send oss en SMS på 47 46 46 15.

    Skip to content