Ansatte og engasjerte

Anne Louise Skoland

Daglig leder

Anne Louise har en mastergrad i verdibasert ledelse fra VID. Hun har lang erfaring fra ulike lederstillinger i ideell sektor, sist som leder for Frelsesarmeens fengselsarbeid og som sosialsjef i IOGT i Norge. Hun er utdannet sykepleier, med bl.a. videreutdanning i diakoni. 

Turid Skorpe Lannem

Rådgiver og administrasjonsleder

Turid har hovedfag i kristendom, religion og livssyn fra NTNU i Trondheim. Hun har solid erfaring fra forskning på overgrepsfeltet og på menighets- og kirkeliv. Turid har bl.a. vært stipendiat ved MF vitenskapelig høgskole, jobbet i menighet og som rådgiver i Oslo bispedømme. På Ressurssenteret er hun særlig involvert i fagformidling, håndteringsspørsmål og ulike prosjekter i tillegg til å være administrasjonsleder.

Einar Eidsaa Edland

Rådgiver

Edland har en bachelor i sosialt arbeid fra VID, og en master i diakoni fra MF/VID, der han skrev masteroppgave om sjelesorg. I sin doktorgrad ved MF i 2020 undersøkte han det dynamiske forholdet mellom tidlige relasjonelle erfaringer og bruken av religiøse symboler i livsfortellinger hos pasienter ved VITA-avdelingen på Modum bad. Einar kommer fra en stilling innen barnevernet til oss. På ressurssenteret vil Einar jobbe som rådgiver med et særskilt ansvar for vårt arbeid blant utsatte menn.

Anne Marie Østhus

Rådgiver

Anne Marie er utdannet barnevernspedagog og har en mastergrad i familieterapi og en mastergrad i relasjonsbehandling. Hun har en modul i Bodynamic og har bred kunnskap om hvordan livets erfaringer påvirker kropp og psyke. Anne Marie jobber med tilbud til brukere og Messe for verdighet.

Ole Martin Holte

Rådgiver

Ole Martin har en bachelor i sosialt arbeid fra Diakonhjemmets Høgskolesenter, er utdannet psykoterapeut (gestaltterapeut) fra Norsk Gestaltinstitutt AS, med 2-årig etterutdanning, og har i tillegg studert noe teologi, bl.a. på Teologisk Fakultet ved Universitetet i Oslo.
I tillegg har Holte i flere perioder drevet egen praksis som psykoterapeut med individual-klienter, par, grupper, barn og unge, og familier. Han er en mye brukt foredrags- og kursholder, samt gruppeterapi-leder, bla. med seksualitet som tema.
På Ressurssenteret vil Ole Martin jobber med kursvirksomhet, samtaler og middag/kveldsbønn.

David Nese

Kontormedarbeider

David er utdannet statsviter med en bachelor i internasjonale studier med fordypning i statsvitenskap fra UiO, hvor han nå tar en master i statsvitenskap. David har erfaring fra ulike serviceyrker og er ansatt i 30 % som kontormedarbeider på Ressurssenteret.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, ring oss på telefon 23 22 79 30 eller send oss en SMS på 47 46 46 15.

    Skip to content