Bearbeiding

Samtaletilbud

Et av våre viktigste tilbud til bearbeiding er samtaler for utsatte og pårørende. Les mer om dette her.

 

Yter du sjelesorg og ønsker veiledning i den forbindelse? 

Kirkelig ansatte eller andre som tilbyr sjelesorg lokalt og ønsker veiledning i møte med overgrepsutsatte, må gjerne kontakte oss.  

 

Middag & kveldsbønn

En gang i måneden arrangerer vi enkel middag med påfølgende kveldsgudstjeneste med nattverd for våre brukere. Vi har vår egen liturgi.

Kveldsgudstjenestene ledes av VAKEs ansatte i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo.

Foreløpig har vi digitale samlinger, og om du ønsker å delta eller lære mer kan du sende oss en mail eller lese forrige møtes tekstrefleksjon her.

Messe for verdighet

 

Messe for verdighet er en temagudstjeneste som arrangeres i solidaritet for alle som er berørt av vold og overgrep. Messene holdes over hele landet i samarbeid med kirkelige og andre faglige aktører innen overgrepsfeltet. Enkelte steder har man også en fagdag i forbindelse med messen.

Ønsker dere å arrangere messe for verdighet i din kirke eller menighet? Ta kontakt.

Hvordan uttrykke det som ikke kan rommes av ordene våre? Vi har laget fire korte filmer for å vise de mest sentrale symbolhandlinger.  Disse kan brukes og ses her, men er også tenkt å være til inspirasjon i arbeid med «Messe for verdighet» eller andre gudstjenester lokalt rundt omkring i landet. Se de her: Symbolhandlinger som kan brukes til Messe for verdighet

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, ring oss på telefon 23 22 79 30 eller send oss en SMS på 47 46 46 15.

    Skip to content