Vake og NoK. Oslo inviterer til Mannshelg 2023.

 

Nok. Oslo og VAKE samarbeider nå om prosjekt Mannshelg 2023, og ønsker å invitere deg som er mann, og over 18 år.

Mannshelg er et arrangement og et tilbud for menn med en overgrepshistorie.

Mannshelgen finner sted i Oslo i perioden 2.-4. juni 2023. Vi har plass til 15 deltakere + tre ansvarlige.

Litt om helgas rammer:

  • -4. juni 2023 i Oslo, på vakre Rønningen folkehøyskole på Kjelsås/Oslo.
  • For mannlige deltakere som har tilknytting til et Nok. Senter, Vake, eller en organisasjon som jobber med menn utsatt for seksuelle overgrep.
  • Programmet starter fredag 02.06. kl. 17.30. og avsluttes søndag den 04.06. etter lunsj. kl.12.00.
  • Vake og Nok. Oslo som står som arrangør.
  • Vi stiller som krav at deltakerne må kunne bære seg selv, og klare å jobbe bearbeidende med seg selv gjennom helgen. Deltakerne må være stabiliserte nok til å klare å være med hele helgen. Samtidig vil det være tre ledere med fra Nok. Oslo og Vake med bred kompetanse i gruppearbeid og bearbeidelse av traumer. Fra Vake vil ansvarlig for mannsarbeidet Adam; psykoterapeut Ole Martin Holte være med.
  • Programmet omfatter: Gruppesamtaler i storgruppe og mindre grupper. Sosiale treff og fellesskap. Tur ut i vakker natur. Egentid. Foredrag og innlegg om temaer knyttet til overgrep. God mat, mange kaffekopper, gode samtaler, og en skikkelig bra gjeng.
  • Du får: Eget dobbeltrom med bad. Tre måltider om dagen. En helg med godt innhold. Egenandel pr. deltaker er på kr. 1500,-.
  • Når du har sendt undertegnede en e-post der du viser din interesse, vil du få svar før jul om du har fått plass. Skriv gjerne ett par ord om deg, alder, hvor du bor, og hva grunnen er til at du ønsker å delta.

spørsmål

Har du spørsmål knyttet til Mannshelg 2023, ta gjerne direkte kontakt med Ole Martin Holte, ole.martin.holte@ressurssenteret.no eller på mob.nr 97953843, for å få disse oppklart.

 

Til alle deltagere: Hjertelig velkommen til meningsfulle og spennende dager sammen!

Broderlig hilsen; Martin, Ingard og Ole Martin

Rønningen folkehøgskole

Hopp rett ned til innholdet