Novemberkonferansen 2020

Novemberkonferansen 2020 blir digital

Vi er glade over å kunne invitere til årets Novemberkonferanse, som har fått tittelen:

«Bortom tid og rom og tanke» Om traumer, tro og fortelling.

Olaug Nilssen

Oddgeir Synnes

Elisa Stokka

Einar Eidsaa Edland

Gry Stålsett

På grunn av smittesituasjonen og de siste tiltakene som er innført nasjonalt og i Oslo kommune, kan vi ikke gjennomføre novemberkonferansen fysisk. Det blir imidlertid digital konferanse, der innholdet blir strømmet. Den digitale løsningen vil bli annonsert så snart den er klar, og vil bli billigere enn det opprinnelige avgiften. Betalt konferanseavgift vil bli refundert. Følg med på våre nettsider og facebooksider for oppdatert informasjon.

Vi spør:

Hvilke mekanismer settes i spill i traumeerfaringer? Hvordan formes narrativer etter overveldende livshendelser? Hvordan kan språket være til hjelp i bearbeidingen, og hvordan kan språkliggjøring hindre heling? Og hva har den kristne troen og kristne menigheter å gjøre med alt dette?

Bidragsytere er:

Olaug Nilssen – Oddgeir Synnes – Elisa Stokka – Einar Eidsaa Edland – Gry Stålsett – Lovisa Mienna Sjöberg – Åsta Ledaal – Cecilie Beisland Holm – Marja Mortensson – Carl Petter Oppsahl m.fl.

Praktisk informasjon

Tid: Torsdag 26.11 kl. 12.00-17.00 og fredag 27.11 kl.09.00 – 15.00.
Sted: Templet, Frelsesarmeen. Kommandør T. I. Øgrims plass 4
Pris: kr 2450,-

Torsdag kveld er det et åpent tilbud om å se teaterstykket «Man er først og fremst et menneske».Stykket er en dokumentarisk forestilling om overgrep i nære relasjoner, og livet etterpå. Stykket vises i samarbeid med SMISO, LMSO og DIXI og etterfølges av en panelsamtale.

Påmeldingsfrist: 15. november 2020 via denne linken: www.checkin.no/event/25946/novemberkonferansen-2020

Flyer finner du her.

Mange spør om konferansen blir gjennomført fysisk, og vi opplyser om at vi følger helsemyndighetenes råd og påbud. Du vil bli registrert ved ankomst og anvist plass. Templet sin hovedsal er stor og romslig, og vi deler ut munnbind til bruk til og fra anvist sitteplass.

Med andre ord: det er trygt å melde seg på Novemberkonferansen 2020.

Hopp rett ned til innholdet