Vi på Kirkelig Ressurssenter gleder oss over å kunne fortelle at vi har ansatt Ole Martin Holte som ny rådgiver hos oss!

 

Holte har mye og variert erfaring, og bred kompetanse som vil komplettere og utfylle vår øvrig dyktige stab og vårt arbeid. Holte kom akkurat tilbake til Norge fra Malawi i Øst-Afrika  sammen med sin familie, de har de siste tre årene bodd og arbeidet der.

Han har gjort mye spennende tidligere, bl.a. bygget han opp Fransiskushjelpens Gatetjeneste og Sykepleie på Hjul fra bunnen av. Han har også ledet Seksjon Psykisk helsetjeneste for voksne i Nesodden kommune, og jobbet mange år som spesialrådgiver for Flyktningehjelpen, hvor han hadde ansvar for den psykososiale oppfølgingen av 600 utsendte i felt. Han har også jobbet for Kirkens Bymisjon, Blå Kors, Den norske kirke og KFUK/M.

Han hadde sin oppvekst i Den norske kirke, men konverterte til Den katolske kirke, og levde som fransiskanermunk i over 7 år. Han kjenner derfor både Den norske kirke og Den katolske kirke godt fra innsiden.

Holte har en bachelor i sosialt arbeid fra Diakonhjemmets Høgskolesenter, er utdannet psykoterapeut (gestaltterapeut) fra Norsk Gestaltinstitutt AS, med 2-årig etterutdanning, og har i tillegg studert noe teologi, bl.a. på Teologisk Fakultet ved Universitetet i Oslo.

I tillegg har Holte i flere perioder drevet egen praksis som psykoterapeut med individual-klienter, par, grupper, barn og unge, og familier. Han er en mye brukt foredrags- og kursholder, samt gruppeterapi-leder, bla. med seksualitet som tema.

Holte er også forfatter av to bøker; en metodebok om frivillighet og oppsøkende gatearbeid, samt en bok om hans erfaringer som frivillig uteligger (Under cover) i Oslo og København over 50 dager.

 

Vi i Kirkelig Ressurssenter ønsker Ole Martin Holte hjertelig velkommen til oss, og ser fram til at han blir en del av vår stab!

Hopp rett ned til innholdet