PUSTEROM

                                    OSLO, RØNNINGEN FOLKEHØGSKOLE

                                                           16.-19. JUNI 2023

…dager med gode samtaler, aktiviteter, fritid og kristent fellesskap…

Vake – kirkelig ressurssenter mot seksuelle overgrep, ønsker å invitere deg som går i samtaler hos oss, eller deltar på ett eller flere av våre tilbud, til en fire dagers retreat på vakre Rønningen folkehøyskole, høyt beliggende med fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden.

 

Etter en flott retreat i juni 2022, ønsker vi nå å videreføre «Pusterom» som et årlig tilbud. Vi har lagt opp til gode dager sammen, i skjæringspunktet hvor byen slutter og skogen starter. På retreaten vil vi sammen ta en pust i bakken, ha gode samtaler, spise god mat, gjøre meningsfulle aktiviteter, feire gudstjeneste, synge, høre spennende innlegg og ha godt med egentid. En retreat er til for å lytte. Lytte innover mot seg selv. Lytte utover mot de andre. Lytte til Gud.

 

Invitasjonen går til deg som deltar på våre tilbud et eller annet sted i Norge. Tilbudet er i så måte landsdekkende, og går til alle kjønn. Du må være over 18 år for å delta. Du kan ikke ta med barn eller familie. Du kan også søke om du var med på Pusterom i juni 2022.

 

Rønningen folkehøyskole ligger vakkert til rett ved marka, der du bokstavelig talt kan gå ut av rommet ditt og inn i skogen. Maridalsvannet ligger få minutters gange unna. Alle deltakere vil eget rom med bad og dusj. Det vil være tre måltider pr. dag inkludert, samt tilgang på betjent kafe´ der du kan kjøpe deg en kopp kaffe/te, sjokolade el. i pausene.

Folkehøyskolen gjøres om til hotell i sommerferien, og det vil være andre gjester på hotellet mens vi er der. Folkehøyskolen har eget kapell hvor vi bla. vil feire gudstjeneste og ha liturgiske samlinger, og kapellet er tilgjengelig for oss gjennom retreaten.

 

Retreaten starter fredag ettermiddag/kveld og avsluttes mandag etter lunsj. Fra Vake deltar Anne Marie Østhus, Einar Eidsaa Edland og Ole Martin Holte.

Selve oppholdet betales av Vake, men det er krav om egenandel på kr. 1500,-. Bor du utenfor Oslo/Viken, kan du søke om å få dekket reiseutgifter opp mot 50%, så lenge det fremvises kvitteringer, og reisen er utført på billigste måte. Vake vil så ut fra en skjønnsmessig vurdering, godtgjøre deg for dine utlegg.

 

Påmeldingsfrist er 1. april 2023. For påmelding send e-post til:

Ole.martin.holte@ressurssenteret.no  Vi har i utgangpunktet 9 plasser, i tillegg til oss tre fra stab. Kommer det flere påmeldinger enn vi har plasser, vil vi måtte gjøre et utvalg. Ved mange påmeldinger vil vi benytte venteliste.

Ved avmelding senere enn 10. mai, må egenandelen betales i sin helhet. Vi anbefaler alle å ha reiseforsikring som kan dekke dette, dersom avmelding skulle bli nødvendig. Du får beskjed før 10. april om du har fått plass.

 

Arbeidsrom på Rønningen Folkehøyskole

Hopp rett ned til innholdet