Adam

ADAM

ADAM er vårt kontakt- og hjelpetilbud til menn over 18 år som har blitt utsatt for seksuelle overgrep i oppveksten eller senere i livet. Vi har særlig kompetanse på overgrep i kristne sammenhenger, men er åpent for alle. Her møter du menn og kvinner med relevant fagbakgrunn og erfaring. 

Tilbudet består av samtale på telefon, individuelle samtaler, mannshelg og andre aktiviteter, samt rådgivning og informasjon knyttet til overgrepsproblematikk. Vi tar imot henvendelser fra hele landet. 

Ole Martin Holte har hovedansvar for mannsarbeidet på VAKE kirkelig ressurssenter. Kontakt han på Ole.martin.holte@ressurssenteret.no om du har noen spørsmål.

 

Mannshelg 

Nok. Oslo og VAKE samarbeider nå om prosjekt Mannshelg 2024, og ønsker å invitere deg som er mann, og over 18 år.

Mannshelg er et årlig arrangement og et tilbud for menn med en overgrepshistorie.

Mannshelgen finner sted i Oslo i perioden14. til 16. juni. Vi har plass til 18 deltakere.

Litt om helgas rammer:

  • 14. til 16. juni i Oslo, på vakre Rønningen folkehøyskole på Kjelsås/Oslo.
  • For mannlige deltakere som har tilknytting til et Nok. Senter, Vake, eller en organisasjon som jobber med menn utsatt for seksuelle overgrep.
  • Programmet starter fredag 14.06. kl. 17.30. og avsluttes søndag 16.06. etter lunsj. kl.12.00.
  • Vake og Nok. Oslo står som arrangør.
  • Vi stiller som krav at deltakerne må kunne bære seg selv, og klare å jobbe bearbeidende med seg selv gjennom helgen. Deltakerne må være stabiliserte nok til å klare å være med hele helgen. Samtidig vil det være tre ledere med fra Nok. Oslo og Vake med bred kompetanse i gruppearbeid og bearbeidelse av traumer. Fra Vake vil ansvarlig for mannsarbeidet Adam; psykoterapeut Ole Martin Holte være med.
  • Programmet omfatter: Gruppesamtaler i storgruppe og mindre grupper. Sosiale treff og fellesskap. Tur ut i vakker natur. Egentid. Foredrag og innlegg om temaer knyttet til overgrep. God mat, mange kaffekopper, gode samtaler, og en skikkelig bra gjeng.
  • Du får: Eget dobbeltrom med bad. Tre måltider om dagen. En helg med godt innhold. Egenandel pr. deltaker er på kr. 1500,-.
  • Når du har sendt undertegnede en e-post der du viser din interesse, vil du få svar før jul om du har fått plass. Skriv gjerne ett par ord om deg, alder, hvor du bor, og hva grunnen er til at du ønsker å delta.

 

Bildet viser Ole Martin Holte.

Hopp rett ned til innholdet